facebook

iPhone 8 та iPhone 8 Plus: характеристики новинки від Apple

Компанія Apple офіційно презентувала iPhone 8, iPhone 8 Plus та iPhone X 12 вересня на щорічній події, присвяченій новим продуктам.

Кілька місяців перед презентацією нового iPhone у мережі регулярністю з’являлися матеріали, які були присвячені пристрою. Багато інсайдерських даних ретельно описували iPhone 8. Тепер, після офіційної презентації, можна дізнатися справжні характеристики новинки від Apple.

Характеристики iPhone 8 iPhone 8 Plus

Як і очікувалося, нові смартфони Apple отримали назви iPhone 8 і iPhone 8 Plus. Це означає, що компанія вирішила пропустити покоління iPhone 7s/7s Plus.

Дизайн

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дизайн iPhone 8 і iPhone 8 Plus зазнав серйозних змін, при цьому залишившись в традиційному стилі для смартфонів Apple. Головне нововведення у зовнішньому вигляді “вісімок” полягає в скляних задніх панелях.

Використання скла дозволило Apple відмовитися від розміщення на задній поверхні iPhone 8 і iPhone 8 Plus видимих пластикових вставок для антен. Без них кришка нових iPhone виглядає більш цілісно. Задня скляна панель iPhone 8 і iPhone 8 Plus укріплено сталлю.

iPhone 8 і iPhone 8 Plus будуть випущені в трьох кольорах: сріблястому, золотому і кольорі “сірий космос”.

Дисплей

Основні характеристики дисплеїв iPhone 8 і iPhone 8 Plus не змінилися в порівнянні з попередниками. iPhone 8 отримав 4,7-дюймовий рідкокристалічний дисплей з роздільною здатністю 1334×750 пікселів (326 ppi), а iPhone 8 Plus – 5,5-дюймовий РК-дисплей з роздільною здатністю 1920×1080 пікселів (401 ppi). Проте, дисплеї нових iPhone були помітно покращені.

Головне поліпшення полягає в використанні в дисплеях смартфонах технології True Tone – вперше в смартфонах.

Технічні характеристики iPhone 8 і iPhone 8 Plus

В основі iPhone 8 і iPhone 8 Plus лежить система на шестиядерних процесорів A11 Bionic. Три ядра процесора A10X є високопродуктивними, інші три – енергоефективними. Об’єм оперативної пам’яті iPhone 8 дорівнює 2 ГБ, iPhone 8 Plus – 3 ГБ.

Залежно від конфігурації смартфони мають 32, 128 або 256 ГБ вбудованої пам’яті. Продуктивність чіпа A11 Bionic на 25% швидше, ніж у Apple A10 Fusion, який використовується в iPhone 7 і iPhone 7 Plus.

iPhone 8 і iPhone 8 Plus отримають розширену підтримку доповненої реальності. Новий процесор підтримує відстеження сцен і навколишньої дійсності, а вбудованої графічний процесор займається обробкою графікою. За рахунок поділу завдань робота з доповненою реальністю відбувається на максимальній швидкості.

iPhone 8 і iPhone 8 Plus мають підтримку LTE Advanced і LTE 5.0.

Камери

Камера 4,7-дюймового iPhone 8 отримала підтримку оптичної стабілізації зображення. Роздільна здатність камери, так само як і у iPhone 8 Plus, залишилася такою ж – 12 Мп. В обох камерах використані нові датчики світла, лінзи з апертурою f/1.8 і f/2.8 відповідно.

У подвійний камери iPhone 8 Plus з’явилася нова функція – Portrait Light. Камери 5,5-дюймового iPhone 8 Plus визначають світло і повторно накладають його прямо під час зйомки. За рахунок цього світла на знімках значно більше.

iPhone 8 Plus отримав можливість зйомки відео з роздільною здатністю 4K при 60 кадрах в секунду, а також з роздільною здатністю 1080p при 240 кадрах в секунду.

Бездротова зарядка

Завдяки скляним заднім панелям, iPhone 8 і iPhone 8 Plus отримали підтримку бездротової зарядки.

Дата старту продажів iPhone 8/8 Plus

В ході презентації Apple оголосила офіційну дату початку продажів iPhone 8 і iPhone 8 Plus. Компанія відкриє можливість попереднього замовлення смартфонів 15 вересня, а в магазини iPhone 8 і iPhone 8 Plus потраплять 22 вересня.

Ціна iPhone iPhone 8/8 Plus:

iPhone 8 64 ГБ – від 699 доларів
iPhone 8 256 ГБ – від 709 доларів

iPhone 8 Plus 64 ГБ – від 799 доларів
iPhone 8 Plus 256 ГБ – від 869 доларів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...