facebook

“Спочатку виштовхала дитину, а тоді і сама…”: Моторошна історія суїциду молодої жінки, яка вистрибнула з 23-поверху

Молода москвичка випала разом з трирічним сином з вікна 23-його поверху будинку на Бескудніковском бульварі вдень 11 вересня.

Московські поліцейські встановили остаточний мотив трагедії – психічний розлад.

Молода мати випала з сином з вікна, заплутавшись у своїх чоловіках

Як стало відомо «МК», близько 12.40 з балкона сходової клітки впала жінка з дитиною – свідками стали перехожі, вони викликали екстрені служби міста.

Шанси залишитися живим при падінні з 23 ого поверху нулеві. Медики «швидкої допомоги» констатували смерть.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Незабаром встановили особи загиблих – це була 28-річна Марія (вона живе на сусідній вулиці), і її трирічний син. Слідчі СК з’ясували – спочатку жінка виштовхнула з вікна сина, а після впала сама. Правоохоронці спробували розібратися в причинах трагедії.

Восени минулого року Марія розлучилася з чоловіком Володимиром. До речі, до шлюбу молоді люди жили в одному під’їзді. Тому коли між ними пробігла чорна кішка, Володимир перебрався до свого помешкання кількома поверхами нижче, а Марія продовжила жити з батьками і сином.

Знайомі кажуть, що розлучення ніби як було ініціативою Марії, так як вона розлюбила чоловіка – Володимир втратив роботу і став вживати алкоголь. До речі, до декрету Марія працювала системним адміністратором і заочно здобувала вищу освіту.

Кінець 2016 року було непростим – крім розлучення, один за одним пішли з життя батько і дід. Потім жінка зійшлася з якимось чоловіком, який на думку сусідів, належав до секти і впливав на Марію негативно. Саме він під приводом консультації у терапевта навесні 2017 року відвіз москвичку в приватну психіатричну лікарню, де лікарі визначили у пацієнтки нервовий зрив. У медичному закладі вона пробула 20 днів. Новий бойфренд теж, судячи з усього, збожеволів розумом – раптом став усім представлятися ім’ям екс-чоловіка Марії. Володимир, коли дізнався про цей факт, навіть написав заяву в поліцію.

Після виходу з лікарні Марія вирішила повернутися до колишнього чоловіка (Володимир до цього часу знайшов роботу фахівця в оптоволоконного зв’язку і міг забезпечувати сім’ю).

Ми дуже зраділи, коли вони зійшлися, – розповіла мати загиблої. – Навіть думали розмінювати квартири, щоб купити молодим окреме житло.

Однак у понеділок сталася біда. Вранці Марія прийшла в гості до сестри і племінникам. Потім вона ненадовго пішла і повернулася вже з сином. Після короткої розмови з родичкою Марія з хлопчиком вийшла з квартири і піднялася на передостанній поверх.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...