facebook

Довічно з конфіскацією: “Хрещеному батьку ЛНР” Олександру Єфремову вручили обвинувальний акт

Один з ініціаторів появи так званої “російської весни” на Донбасі отримав важливий документ і вже може прочитати, що йому конкретно інкримінують.

Відомому політіку- “регіоналу”, голові фракції партії Януковича у Верховній Раді 7-го скликання Олександру Єфремову вручили обвинувальний акт у справі про посягання на територіальну цілісність України, а також ряді інших злочинів, передає “Діалог UA”.

Адвокат екс-нардепа від “ПР” Олександр Мельников повідомив кореспондентам про те, що у вівторок підозрюваному і двом його адвокатам було вручено обвинувальне заключення.

Тепер справу Єфремова буде передано до суду.

Політика, якого луганські журналісти прозвали “хрещеним батьком ЛНР”, затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. Також Єфремову інкримінується підтримка самопроголошеної “республіки” і незаконне заволодіння майном “Луганськвугілля”, який довгий час керувався його креатурою – Олександром Чепурним.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До слова, в кінці лютого 2014 року, коли євромайдан в Києві здобув перемогу, Єфремов приїхав до Луганська і спочатку звинуватив у всьому Януковича, однак незабаром був помічений серед молодиків у масках і з битами біля будівлі Луганської ОДА. Він закликав “не допустити повторення ситуації в Києві”. Також відомо, що з його подачі в Луганську ще в січні 2014 р були створені “загони самооборони”, які згодом захопили адмінбудівлі і вийшли на стежку війни проти українських силовиків.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...