facebook

Незабутній еротичний масаж: основні прийоми та техніки

Масаж – найкрутіший початок чи кінець дня.


Він також може стати дуже приємним подарунком для вашої коханої людини. Масаж від партнера – це не просто жваві рухи та плескання по спині. Це справжня близькість, інтим, проявлення турботи та любові.

Сьогодні ми розглянемо з вами основні масажні техніки, правильну послідовність дій, створення атмосфери та інші нюанси еротичного масажу, які зроблять процес максимально інтимним та приємним.

Атмосфера

Як би банально це не було, але свічки, масло, аромати, спокійна музика допоможе налаштуватися на потрібний лад. Все вище написане ніколи не буде зайвим. Підготуйте місце для масажу (підлога, стіл також можуть підійти). Обов’язково покладіть під тіло партнера рушник, аби йому було м’якенько та масло не забруднило поверхню, і подушку, аби коханій людині було зручно.

Масажне масло

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ви можете або купити готову суміш, використовувати базову, або зробити все самостійно, змішавши декілька олій.

Масла, які підійдуть для еротичного масажу:

Масла


До них можна додати більше чуттєві аромати.

Для цього підійдуть наступні масла:


Використовувати натуральні масла на інтимних зонах не варто. Для цих цілей краще вибрати відповідний продукт в секс-шопі.

Основні масажні техніки

Еротичний масаж повинен бути розслаблюючим, а не активним та болючим.

Ось кілька основних прийомів:
Простий і приємний елемент, з якого можна починати і яким можна закінчувати масаж будь-якої частини тіла. Також погладжування добре виконувати після більш активних технік. Тільки намагайтеся, щоб ваші дотики були ніжними, а долоні знаходилися в повному контакті з тілом.

Стиснення

Ця техніка розслаблює м’язи, покращує кровообіг і розігріває тіло перед масажем. Дуже добре підходить для спини і сідниць. Ви можете злегка натискати обома руками на тіло або покласти одну долоню на іншу і здійснювати кругові стискаючі рухи.
Підходить для масажу долонь і ступень без масажного масла. Сенс в тому, щоб посилити тертя між великим пальцем вашої руки і шкірою партнера і таким чином стимулювати нервові закінчення. Пальцем ви можете виконувати кругові рухи.

Розробіть послідовність дій

Еротичний масаж повинен по максимуму задіяти тіло.

Хоча, в принципі, еротичний масаж не обов’язково повинен закінчуватися сексом. Він сам по собі може бути просто приємним подарунком для вашого партнера.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...