facebook

Чоловік випадково підпалив свою дружину, а потім залишив її з маленькою донькою без житла

Сімейний вечір на подвір’ї інколи може обернутися трагедією.


Життя 27-річної Кортні Уолдон перевернулося з ніг на голову після звичайних посиденьок біля багаття. Наша редакція перебуває під враженням від цих жахливих кадрів та неймовірної людської доброти.

Одного вечора чоловік Кортні підливав у багаття бензин. Дівчина перебувала поруч і тут обпалююча речовина потрапила їй в обличчя та обпекла деякі частини тіла. Вогонь вразив 40 % її тіла. Кортні провела у лікарні близько 50 діб, перенесла сім операцій і не одну пересадку шкіру. Але це ще не все: як мінімум ще два роки опікове відділення стане для неї другою домівкою, на неї чекає ще близько десятка операцій.

Після того, як Кортні виписалася з лікарні, вона почула ще одну шокуючи новину. Рідна людина, яка повинна, здавалося б, бути з нею поруч у такий скрутний момент, зрадила її: чоловік Кортні не зміг прийняти її такою і пішов від неї. Навіть не дивлячись на те, що у нього була принаймні одна вагома причина залишитися в сім’ї – пара виховувала маленьку дочку.

Через сильні ушкодження тіла та обличчя у Кортні більше не було можливості працювати та забезпечувати себе з дочкою. Грошей не було і згодом вони втратили житло.

Але, як то кажуть, світ не без добрих людей. Про біду молодої матусі стало відомо сусідам та служителю місцевої церкви – Джону Еллісу. Коли останній почув від прихожан про трагедію, було прийнято одноголосне рішення допомогти: зібрати грошей для сім’ї та побудувати нове житло.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ніхто не пручався, з доброї волі люди вкладали свої сили і гроші в будівництво. Прийшли на допомогу навіть ті, хто і близько не знав Кортні. Стільки людей виявилися небайдужими до біди дівчини! Хтось сказав, що хвилююче усвідомлювати, що вже зовсім скоро Кортні отримає свої ключі абсолютно безкоштовно, без іпотек і боргів.

Дівчина була зворушена загальною турботою, вона обіцяла стати сильніше і боротися кожен день, щоб зробити щасливою свою дочку і самою повернутися до нормального життя.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...