facebook

Вчені назвали головну причину смерті під час сексу

Здебільшого чоловіки під час сексу помирають від серцевого нападу, оскільки їхні партнери не відразу викликають швидку допомогу.
Чоловіки часто помирають від серцевого нападу, що трапився під час сексу, оскільки їхні партнери соромляться покликати на допомогу. Такого висновку дійшли вчені з Європейського госпіталю імені Жоржа Помпіду.

Дослідники проаналізували дані про 3028 пацієнтів, у яких була констатована зупинка серця. При цьому 246 осіб займалися фізичною активністю під час інфаркту, 17 із них – сексом.
Вчені помітили, що тільки одна людина з восьми виживала при серцевому нападі, який виник під час статевого акту. Водночас приблизно половина людей виживала, якщо інфаркт стався за будь-яких інших умов.
На думку дослідників, причиною частих смертей під час заняття коханням є шок партнерів, які не знають, як реагувати, і не відразу викликають швидку допомогу. При цьому кожна хвилина затримки знижує шанси виживання хворого на 10%. Якщо серцевий напад стався під час сексу, то хворому доводилося чекати серцево-легеневої реанімації вдвічі довше.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...