facebook

У вусі чоловіка знайшли живого гекона

Коли чоловік у Китаї звернувся до лікарні через сильний біль у вусі, медики виявили живого гекона, який, зігнувшись, знаходився у його вушному каналі.


За словами самого чоловіка, вранці він прокинувся від жахливого сильного болю у вусі, а також почуття чогось невідомого, що у ньому звивається, повідомляє HuffPost. Коли лікарі змогли заглянути всередину вуха, то помітили там живу ящірку!

Спочатку медики намагалися дістати гекона пінцетом, але ящірка почала звиватись та заглиблюватися у вушний канал ще більше.

Аби запобігти подальшим «пригодам» тварини у людському вусі, лікарі знеболили рептилію, а потім безпечно видалили її з вуха за допомогою довгих плоскогубців. Процедура тривала близько п’яти хвилин.

Але тут спливла нова проблема: частина гекону залишилася у вусі – рептилії не вистачало хвоста, якого лікарі так і не знайшли. Можливо, ящірка втратила його ще до того, перш ніж застрягла в слуховому каналі людини.

Гекони – не єдині небажані відвідувачі, які проникали в людське вухо останнім часом; люди знаходили павуків, личинок фруктової мухи і черв’яків з м’ясом, що живуть у вугільних каналах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...