facebook

“Майдан почав громадянську війну…потрібно швидше забути”: Одіозний депутат від БПП зробив обурливу заяву

У мережі голосно відреагували на скандальний коментар В’ячеслава Соболєва з приводу знищення «ікон Революції», а також погрому, який за цим послідував, передає Корупція.Інфо.

Зокрема, у себе в Facebook депутат Київоблради або, як він себе підписує «депутат від народу», порівняв активістів з фашистами.

На думку Соболєва графіті були «псуванням приватної власності». «Вони говорять, стерли пам’ять Майдану. А навіщо нам взагалі потрібна ця пам’ять? Цю пам’ять Майдану потрібно якомога швидше забути, як страшний сон. Забути і рухатися далі. Майдан відкинув нашу країну в розвитку на роки назад. Майдан почав громадянську війну. Цей список можна продовжувати ще дуже і дуже довго. Потрібно просто в цьому зізнатися», – заявив депутат.

Українців, які залишилися незадоволені діями керівництва магазину, він назвав вандалами. Більш того, він заявив, що саме з вини таких людей в країні поганий інвестиційний клімат.

«Моя дружина також володіє меблевої галереєю Gallery Platinum, тому я прекрасно уявляю, що в даний момент відчувають власники Emporium. Я особисто проконтролюю, щоб власники даної студії отримали всю необхідну юридичну підтримку. Ми фашизм перемогли в 45-му і врятували всю Європу. На своїй землі розберемося тим більше», – пише він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У відповідь на цей пост коментатори пообіцяли «навідатися» і в магазин його дружини, що знову викликало обурення депутата.

Додамо, після скандального знищення графіті «ікони Революції» розгорівся не тільки реальний, а й віртуальний скандал. Так, користувачі соціальної мережі зараз активно коментують сторінку бізнесмена і керівника магазину «Емпоріум» Ігоря Доценко.

Нагадаємо, власники елітного магазину «Емпоріум» на вулиці Грушевського розпорядилися стерти з фасаду знамениті патріотичні графіті «Ікони революції», які створили під час Революції гідності.
На думку керівництва магазину, малюнки не мали ніякої цінності. Хоча в Інституті національної пам’яті повідомляли, що малюнки мають статус пам’яток і охороняються законом.
Фотокореспондент Владислав Содель повідомляв, що ініціатор «знищення» графіті часів Майдану раніше промишляв рейдерством.

Активісти відповіли власникам магазину «Емпоріум» на Грушевського – протестуючі розбили скляні двері магазину, а також розписали вікна червоною фарбою. Крім того, біля входу склали і підпалили автомобільні шини.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...