facebook

Нове пророцтво для України: як довго триватиме війна і яке майбутнє чекає на Україну в найближчі роки?

Журналісти українського видання Факти ICTV поговорили з астрологом Владом Россом про майбутнє нашої країни.

Як віщують зірки, у 2025 році розпочнеться процвітання України, війна на Донбасі повинна остаточно затихнути в 2019-му, а змова проти президента Росії, можливо, дозріла вже в серпні 2017 року.

На що очікувати у 2017-му?

Зараз ми бачимо перехідний період. З точки зору зірок, йде якась загостреність, можна очікувати на смуту в парламенті. Ймовірно, що тема дострокових виборів у Верховну Раду знову актуалізується.

До кінця вересня – “сонний” період. У парламенті “завирує” у листопаді, а в березні ситуація перейде в вогненебезпечну фазу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прогноз на майбутні 5 років

По-перше, буде знаменне з’єднання найбільших планет у Сонячній системі (таке буває дуже рідко). Це відбудеться в грудні 2020 року. І з цього моменту фактично до 2021-го, Україна все-таки почне розвиватися пришвидшенними економічними темпами.

З’являться справді нові фінансові можливості, поворотні ситуації. Зараз Порошенко стабілізує ситуацію, а в майбутньому настане розвиток. На той час посада президента буде не такою важливою, як посада прем’єр-міністра.

Україна пов’язана з Тельцем – це знак фінансів, грошей. Тому нашій країні навіть не треба вигадувати якусь особливу ідеологію. Нам пророчится процвітання. Тому єдина ідеологія для України – це, щоб всі українці були в достатку.

Крим?

Півострів ніколи не буде суто українським. Криму уготована доля території з подвійним або потрійним правлінням.

Донбас?

Восени 2017-го все повинно вирішитися: або повне перемир’я, або війна – одне з двох. Для мене було знаковим призначення переговорів між головним сірим кардиналом Росії Владиславом Сурковим і американським представником Куртом Волкером з приводу України саме у день сонячного затемнення, 21 серпня.

Це означає кардинальну зміну ситуації на Донбасі. Думаю, в сприятливу сторону, швидше за все.

Україна до 2021 року

Війна на Донбасі буде стихати. Я не бачу взагалі ніяких військових дій на Донбасі після 2019 року.

Це все пов’язано з тим, що Плутон проходить по асценденту України. І він повністю йде від асценденту України (це головна точка гороскопу нашої країни); Плутон – це повільна планета, у якої коло навколо Сонця триває 248 років.

Найбільш точна фаза – лютий 2014 року, коли Революція Гідності була в розпалі. І повністю Плутон покине цю точку в 2019 році. Коли це станеться – критична ситуація в Україні зміниться.

До речі, проходження Плутону по асценденту США призвело до трагедії з вежами-близнюками 11 вересня 2001 року.

Саме через це така несподівано катастрофічна ситуація вибухнула в Україні. Коли ніхто не чекав, що мирні протести приведуть до такої плачевної ситуації.

Україна і Росія: що далі?

Ми будемо рівноправними партнерами. Особливо після 2021 року та 2024 року (коли Юпітер увійде в знак Тільця), коли почнуться розмови про вступ України у Євросоюз.

З 2025 року будуть шалені інвестиції в нашу країну, очікується масове повернення на батьківщину українців, які виїхали для ведення бізнесу.

У Тільцівської країни, як Україна, не буває такого: раз, і все вийшло. Україна надто повільно запрягає, але швидко скаче. Після 2025 року українці дуже швидко поскачуть саме у фінансовому плані.

Тоді буде входження Плутона у Водолій. А Плутон – це великі можливості, фінансові інвестиції. Водолій є для Тельця знаком влади і піднесення. Тому Україна саме тоді почне своє героїчне піднесення – у 2025 році. Втім, процес підготовки розпочнеться з 2021-го.

Навальний замість Путіна

Олексій Навальний – наступний президент Росії. Так, може бути якийсь інший лідер на час перехідного періоду у Росії після Путіна, але президентом буде Навальний, однозначно.

Тільки у Навальному я побачив політика, який буде вести Росію до відлиги. Нагадаю, що всі роки Верблюда віщували зміни в Росії у березні – кожні 32 роки (про те, чим примітний рік Верблюда для Росія – ми вже писали. – Ред.). Але вони не відбувалося одномоментно. 32 роки тому, в березні 1985-го, Горбачов відразу не оголосив про демократію і перебудову, він просто став президентом.

А тут, у березні 2017-го, народ Росії своєю активністю під час протестів фактично обрав Олексія Навального лідером.

А як же Путін?

Затемнення в серпні – знакове для Путіна. Можливо, вже дозріла змова. Її реалізація, швидше за все, планується на листопад. Тоді можливі масові протести і навіть революція.

У карті Путіна Марс сходиться з Сатурном – це велике нещастя.

Якщо вірити зіркам, до наступних виборів у 2018 році Путін не дотягне. Він прийшов до влади як наступник у 1999-му під час затемнення саросу. Сароський цикл, коли відбувається затемнення, триває 18 років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...