facebook

Український офіцер заявляє, що ФСБ РФ викрала його сина в Білорусі

Колишній прикордонник Ігор Гриб, який займається створенням капеланської служби в силових органах, каже, що спецслужби Росії викрали його сина Павла під час відвідин Білорусі.

Про це він написав у Facebok.

“24 серпня 2017 року мій син Павло (19 років) поїхав до міста Гомель на зустріч з дівчиною, з якою познайомився і спілкувався тільки в соціальних мережах, без особистого знайомства, спочатку в VK, а потім в Скайп, яка з його слів, мала приїхати на зустріч з Російської Федерації”, – написав батько.

Він зазначає, що за домовленістю Павло мав повернутись в той же день. Коли на наступний день він не повернувся, батько поїхав до Гомеля на його пошуки.

“І там я з’ясував, що Павло знаходиться в розшуку за ст. 205 КК РФ (терористичний акт), ініціатором є ФСБ РФ по Краснодарському краю м. Сочі”, – зазначає офіцер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В Гомельській прикордонній групі Грибу заявили, що не мають жодної інформації стосовно його сина. Прикордонне керівництво зустрічатись із батьком відмовилось.

В той же час українська прикордонна служба має інформацію про перетин ним кордону через пункт пропуску “Нова Гута” (Чернігівська область, Україна) – “Нові Яриловичі” (Гомельська область, Білорусь).

“Таким чином стало зрозуміло, що ФСБ виманило Павла до Гомеля, під виглядом зустрічі з дівчиною та провело затримання”, – пише також Гриб.

Офіцер підкреслює, що його син не брав участі в бойових діях на Сході України, і служити в силових структурах, за станом здоров’я, йому заборонено. Після військової агресії РФ проти України, він лише був активним дописувачем в соціальних мережах, часто не підбирав вирази відносно ворогів Батьківщини.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...