facebook

Омелян готує до передачі туркам в концесію аеропорти “Бориспіль” і “Львів”

Міністерство інфраструктури України на чолі з Володимиром Омеляном ведуть переговори з турками про передачу їм у концесію аеропортів “Бориспіль” та “Львів”, вважає журналіст, експерт Олександр Дубинський.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Міністр інфраструктури Омелян готується до дембельского акорду перед відставкою. За даними сайту dubinsky.pro, він веде переговори з турками про передачу їм у концесію аеропортів “Бориспіль” і “Львів”. Але проблема в тому, що в концесію зазвичай віддають аеропорти, що потребують серйозних інвестицій в інфраструктуру – але ні в аеропорту “Бориспіль”, ні в аеропорту “Львів” таких потреб немає», – зазначив Дубинський.

Журналіст зазначає, що на сьогоднішній день аеропорт «Бориспіль» є прибутковим і демонструє хороші фінансові результати.

«Він входить у десятку держпідприємств з найбільшою валютною виручкою. У чому ж сенс концесії і чому у Омеляна так завзято спростовують переговори з турками? Мої джерела стверджують, що в даному випадку йдеться про корупційну оборудку, в якій міністр Омелян отримує гроші, а турки – можливість замкнути на свій основний хаб «Ататюрк» більшу частину пасажиропотоку “Борисполя” (зараз це 8,5 млн осіб на рік)», – відзначає експерт.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...