facebook

Що ж вони там тільки коїли… У Львові припинили діяльність салону еротичного масажу, а там робили не тільки масаж

  • 338553-2
  • IMG_2659
  • IMG_2660
  • IMG_2661

Встановлено, що клієнтами закладу в основному були іноземці, інформує відділ комунікації поліції Львівської області за матеріалами Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ НП у Львівській області, передає Корупція.Інфо

В рамках кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч.2 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, працівниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 22 серпня у Львові було затримано чотирьох осіб, один з яких є громадянином Ізраїлю, а також працівників салону еротичного масажу, в якому надавалися платні сексуальні послуги. Встановлено, що клієнтами закладу в основному були іноземці. Вартість години послуг коштувала від 900 гривень, з яких 30 відсотків отримували дівчата-масажистки.

 

Правоохоронці затримали іноземця в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу. З іншими правопорушниками проводяться слідчі дії. Триває досудове розслідування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...