facebook

ТЕРМІНОВО! З’явилося відео де чітко видно, що за кермом Димінський. Ви будете приголомшені кадрами

На відео з міських камер відеоспостереження автомобілем Mercedes S 65 AMG, який скоїв смертельне ДТП у селі Ямельня 18 серпня керує чоловік у білій сорочці з коротким рукавом, передає Корупція.Інфо

 

У такій же сорочці очевидці зняли на відео Петра Димінського на місці аварії.

ZAXID.NET звернувся із офіційним запитом до ЛКП “Муніципальна дружина” з проханням надати записи камер відеоспостереження, щоб прослідкувати маршрут пересування кортежу Петра Димінського у день ДТП та побачити, хто насправді перебував за кермом автомобіля Mercedes.

На відео, які редакція отримала від ЛКП видно, що кортеж Петра Димінського, виїхав від Львівської ОДА, де розташований офіс ФК “Карпати”, о 14:29. За кермом автомобіля Mercedes S 65 AMG із державним номерним знаком АС0277ВР видно чоловіка у білій сорочці на короткий рукав.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

О 14:32 автомобіль Mercedes та позашляховик супроводу Lexus проїхали площею Торговою, поблизу ринку “Добробут”. Камери знову зафіксували за кермом Mercedes того ж чоловіка у білій сорочці. В обох випадках Lexus охорони їде позаду Mercedes.

Через 23 кілометри і майже 40 хвилин, о 15:10, Mercedes із кортежу Петра Димінського потрапив у ДТП в якій загинула 31-річна мешканка села Ямельня Наталія Тріла.

Нагадаємо, що у п’ятницю, 18 серпня, автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського став учасником ДТП, у якій загинула молода жінка. Як повідомили очевидці ДТП, Петро Димінський був на місці аварії, він виглядав схвильованим і розгубленим, закрився у позашляховику охорони, натомість охоронець бізнесмена стверджував, що саме він був за кермом Mercedes S 65.

Галицький районний суд у суботу, 19 серпня, обрав запобіжний захід Андрію Борщу – охоронцю бізнесмена Петра Димінського, гендиректору охоронної фірми “Ірбіс”, якій формально належить резиденція Петра Димінського на Яворівському полігоні. Його помістили під варту на два місяці без права внесення застави.

У вівторок, 22 серпня, слідчі знайшли неспростовні докази того, що за кермом автомобіля Mercedes, який потрапив у ДТП, точно був не 43-річний охоронець Димінського, який взяв на себе вину. Того ж дня, Петро Димінський, який мав статус свідка, вилетів на приватному літаку зі Львова в Женеву.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...