facebook

Збірна України проведе два збори напередодні Євро

383867097

В Україні футбольний сезон завершиться фіналом Кубка України, який відбудеться 21 травня. Проте Михайло Фоменко не збирається суттєво змінювати план підготовки команди до Євро-2016.

У тренерському штабі збірної України, зокрема, про неодноразово говорив Михайло Фоменко, вважають, що для збірної було б найкраще завершити сезон для клубів 15 травня. Аргумент полягав у тому, що Фоменко планував зібрати синьо-жовтих уже 19 травня, аби через два дні розпочати повноцінний збір з командою в Італії. У такому випадку збірна отримувала б більше часу для підготовки до турніру, а гравці могли б краще відновитись.

Зрештою, календар УПЛ абсолютно задовольняє Фоменка: сезон завершується саме 15 травня. А ось дата проведення фінального матчу Кубка України до недавнього часу ще не була визначеною. Припускали, що матч відбудеться 19-20 травня. Накінець у ФФУ вирішили провести фінал 21 травня у Львові.
Таке рішення, здавалося, йде врозріз із планами Фоменка щодо підготовки збірної. Проте вияснилося, що на підготовці національної дружини він особливо не відіб’ється.

Менеджер збірної України Сергій Барановський розповів, що 20 травня команда згідно плану відправиться на запланований збір в Італію, але не у повному складі. Ті гравці збірної, які візьмуть участь у фіналі кубка, приєднаються до команди 22 травня.

Дещо пізніше на Апенніни завітає і Євген Коноплянка. Його “Севілья” 22 травня матиме матч з “Барселоною” у фіналі Кубка Іспанії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Решта планів Фоменка і його штабу залишаться тими ж. Після збору в Італії, Фоменко із командою відправиться у Швейцарію (27.05 – 06.06), де відбудеться другий і останній перед Євро тренувальний збір. 7 червня збірники повинні бути уже у Франції, причому безпосередньо на місці своєї локації упродовж турніру – у місті Екс-ан-Прованс, що неподалік Марселя.

Упродовж зборів у команди Фоменка заплановані три контрольні поєдинки: з Румунією (29.05), Албанією (03.06) та Молдовою (06.06).

Джерело – http://football-ukraine.com/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...