facebook

Як потрібно стригти волосся, щоб змінити життя на краще: 10 правил з давнини

Наші предки з особливою обережністю і благоговінням ставилися до свого волосся. Трепетно ​​доглядали за ним, оберігали від негативних впливів. А все це тому, що в давнину вважалося, що саме в волоссі криється особлива сила людини.

Ось чому до наших часів дійшло так багато прикмет, пов’язаних з волоссям і доглядом за ним. Частина з них, можливо, відома, а ось про деякі багато навіть і не здогадуються. Ми підібрали найосновніші з них. Хто знає, можливо, одна з прикмет зможе кардинально змінити ваше життя.

• Перш за все, необхідно правильно вибрати перукаря. Саме він може максимально вплинути на вашу біоенергетику. Людина, яка вас стриже, повинна бути приємною вам. Якщо це не так, слід пошукати іншого майстра. Зазвичай краще вибрати майстра, який старший за вас – чим доросліша людина, тим більше впливу вона має. Але якщо ви є самодостатньою людиною, впевненою в собі і абсолютно самостійною, майстер може бути і трохи молодшим.

• Також кращим варіантом буде майстер одної з вами статі, щоб не порушилася ваша сімейна ідилія.

• А ось стригти волосся самому собі вважається поганою прикметою – так ви власноруч можете зруйнувати своє енергетичне поле, що тягне за собою позбавлення життєвих сил.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

• Завдяки довгим спостереженнями наших предків, було помічено, що зміна будь-якої ситуації в житті може статися в залежності від того, в який день підстригти волосся. Так, наприклад, стрижка в понеділок може допомогти тим, у кого накопичилося багато негативної енергії, а вівторок – хороший день для виправлення важкої життєвої ситуації і позбавлення від ліні.

Середа- день, коли стрижуться ті, хто бажає будь-яких змін у своєму житті. Якщо ви хочете «притягнути» до себе удачу, вирушайте в перукарню в четвер, ну а п’ятниця для тих, хто готовий до найрадикальніших поворотів у своєму житті. Субота – це своєрідний відхід гріховних «боргів» разом з підстриженим волоссям, за умови, що це волосся ви зберете і спалите. У неділю бажано взагалі не стригтися.

• За народними прикметами безпосередній вплив на стан волосся має фаза місяця в день, коли ви стрижетеся. Отже, якщо ви бажаєте, щоб волосся росло якомога швидше, то найкращим варіантом є зростаюча фаза, і навпаки – якщо ви бажаєте, щоб волосся росло повільніше, але при цьому було більш густим і міцним, відвідування перукаря слід відкласти до спадної стадії Місяця.

• Категорично не можна стригтися в 9, 15, 23 і 29 місячну добу. Їх ще називають сатанинськими місячними днями і саме в ці дні енергетика людини особливо вразлива.

• Не плануйте похід до перукаря в дні місячного і сонячного затемнення, інакше нешкідлива стрижка може привести до серйозних хвороб.

• Існує повір’я, що дітей не можна стригти до одного року і перше зістрижене волосся необхідно зберегти в мішечку. У разі захворювання до дитини рекомендується прикласти мішечок з його підстриженим волоссям, так як воно має цілющі властивості.

• Не можна батькам стригти своїх дітей, особливо татам синів, а мамам дочок, так як вони власноруч «зістригають» щастя дітей.

• Так само не можна стригти дітям своїх батьків – цим вони скорочують їм життя.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...