facebook

Які звички дружини роблять чоловіка фінансовим імпотентом?

Чому в одних жінок чоловіки багаті та успішні, а в інших чоловіки сидять на дивані і рахують копійки, які збирають по кишенях?
Ні, ми не говоримо про ті пари, які стали заможними за рахунок батьків чи поодинці. Ми говоримо про тих, хто вже не один десяток років разом, будували все з нуля і чоловік досяг неабияких висот.

У таких парах зустрічаються і жінки-сірі мишки, і жінки-стерви, які знецінюють чоловіка постійно і постійно всім незадоволені, і жінки-матусі, які виносять мозок.

Але є те єдине, що їх об’єднує: у них немає нижче описаних звичок.

Вселяти страх

«Та навіщо це тобі», «ну, куди ти знову поліз», «та нам і так всього достатньо», «а раптом це, а раптом інше»… Ні, забудьте! Ви цими словами аж ніяк не підтримуєте і не оберігаєте свого чоловіка. Ви цими словами вселяєте у нього страх. Страх, який не дає йому принаймні спробувати реалізувати себе в тій чи іншій сфері. Страх, який паралізує його і не дає піти вперед, спробувати щось нове, ризикнути. Будете таке казати – буде ваш чоловік все життя або на дивані, або на одній і тій ж посаді з погаслими очима.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Яка я економна, яка я господиня!»

Ні, не економна і ні, не господиня, і ні, не жінка, яка веде свого чоловіка до перемоги. «Та я ще можу поносити це», «Та розтягнемо і проживемо як-небудь», «Поїмо щось дешевше», «Можна і потім це купити»… Там заощаджу на дітях, тут зекономлю на собі, тут на продуктах… Поставте собі логічне питання: навіщо чоловіку рости фінансово, шукати нову роботу, вимагати підвищення, розвиватися, якщо і так зійде? Якщо і так всього вистачає?

«Я зручна. Я нічого не хочу»

Колись в одного мільярдера запитали: «Чи допомогла вам дружина домогтися таких статків?», він відповів: «Так!». На що його знову запитали: «Яким чином?», відповідь його була мудрою і простою: «Вона завжди чогось хотіла».

Хочете успішного чоловіка – не перетворюйтеся на жінку, яка нічого не хоче ні для себе, ні для сім’ї, ні для радості, ні для розвитку, взагалі, ні для чого! На жінку, яка не хоче вдосконалювати чи змінювати на краще те, що вже є. «Нам не потрібна нова машина, у нас вже є ця», «Нам не потрібен більше будинок /квартира, нам і тут добре»… Не робіть чоловіка фінансовим імпотентом!

Чоловіку за природою потрібно бути потрібним. Йому за природою потрібно розвиватися. А з розкладом описаним вище, набагато краще за вас красиву та задоволену, його буде мотивувати страшна та незадоволена жінка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...