facebook

Те, що має знати кожна жінка: чи можна носити срібло і золото разом?

 

Срібло і золото є полярними металами, тому носити їх потрібно з обережністю

Золото і срібло – два абсолютно різних за своєю структурою і енергетикою метали. Вони являють собою унікальний матеріал для виготовлення прикрас будь-якої складності, але ніколи не будуть поєднуватися. Тому ми розповімо вам, чому не можна носити золото з сріблом разом, і який можна знайти вихід із ситуації.

Що таке срібло?

Звичайно, всім відомо, що це унікальний метал, який є основою багатьох ювелірних виробів. Воно має високий коефіцієнт міцності, певний колір і може бути використаний у багатьох галузях виробництва. Метал є досить пластичним, його називають «благородним». Основні властивості і характеристики представляють можливість виготовляти з нього найрізноманітніші срібні вироби. Уже багато століть жінки всього світу використовують подібного роду прикраси.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше через свою невисоку вартість дана продукція вважалася найпопулярнішою, саме тому жінки віддавали перевагу тільки сріблу. Але через деякий час, золото завоювало свою популярність і зайняло лідируючу позицію в рейтингу найулюбленіших жіночих металів.

Поговоримо про золото

Цей матеріал вважається дорогим. Ціна виробів завжди висока, що робить його доступним не для всіх. Гарний жовтий відтінок, особливість переливатися на сонці – ось, що подобається жінкам. Його ніколи не порівнюють з сріблом, оскільки вони мають масу відмінностей. Але трапляється так, що, не знаючи певних правил жінки допускають головну помилку і часто комбінують два метали, носять вироби в поєднанні. Але, як відомо, існує думка, що так робити не можна. В даному випадку, ми постараємося дізнатися про те, чому два найвідоміших матеріали не можуть існувати в єдиному тандемі, і не можуть бути використані в якості прикрас одночасно. Почнемо з історії …

Звернемося до знань минулого

Тоді, коли люди ще не мали повного уявлення про енергетичний вплив, вони наділяли будь-які вироби із різних металів цілющими властивостями. Як золото або срібло впливає на організм вони не знали, але мали кілька прикладів того, як срібло зціляє від мігрені, а золото допомагало маленьким дітям від застуди. Саме так і з’явилися перші знання про те, які хвороби можна лікувати за допомогою прикрас з подібних матеріалів. Але тоді ж, крім позитивного впливу були помічені й інші моменти.

Якщо, на немовлятах був срібний ланцюжок і золотий хрестик – то на шиї у нього з’являлася алергія, дрібні висипання. У той час і стало відомо, що ці матеріали абсолютно не сумісні. Нагадаємо також, що будь-який виріб із золота прискорював запальні процес, коли ж срібло – уповільнювало.

Дві найвідоміші причини

Багато жінок абсолютно впевнені в тому, що будь-які вироби з різних металів можуть мати поганий вплив на здоров’я. У цьому є певний сенс, адже якщо поглянути на золоті сережки і срібне кільце – то кожний із них має різний енергетичний потенціал.

Якщо золото тонізує організм, то срібло має здатність до очищення.
Але коли, відбувається зіткнення двох протилежних енергетичних полів – то можливі негативні реакції.
Тому краще віддавати перевагу одному з варіантів.

Багато дизайнерів і модельєрів вказують на те, що два різних кольори виробів виглядають не завжди красиво і доречно. Якщо використовувати настільки недоречне поєднання – то можна в цілому зіпсувати весь образ.
Також вони пропонують увазі цілий ряд альтернатив, коли і під що певний метал буде виглядати доречно. Тому нехтувати думкою не варто, і краще віддати свій вибір певним виробам.

Нагадаємо, що якщо в одязі присутні жовті, зелені та сині тони – то золото буде виглядати гармонійніше.

Для червоного, білого, чорного – краще підійдуть вироби з срібла.

Підведемо підсумок

Залежно від вашого настрою і самопочуття, від побажань і смаків – ви можете вибирати той метал, який підходить тільки вам.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...