facebook

Через 6 тижнів після пологів лікарі здивували подружжя діагнозом … Чоловік зблід від почутого!

Героїні нашої сьогоднішньої розповіді, Еліз Кербі з Сіднея, 27 років. У січні 2016 вона народила дочку, яку назвали Чарлі. Однак лише через півтора місяці після пологів подружжя чекала шокуюча новина …
Виявляється, Еліза знову завагітніла. Причому цього разу її і чоловіка чекав подвійний сюрприз: тепер вони очікували близнят!

 

«Чесно кажучи, я навіть не замислювалася про контрацепцію. Всі мої родичі і знайомі запевняли мене, що під час грудного вигодовування завагітніти неможливо. Але, як виявилося, це все нісенітниця! »- поділилася Еліза емоціями.

 

«Я ніяк не могла повірити, що знову завагітніла, але відчувала це. Я перепробувала 4 тести для визначення вагітності, перш ніж отримала позитивний результат », – продовжує мама свою розповідь.
«Потім ми разом з чоловіком пішли на обстеження. Коли лікар повідомив, що у нас будуть близнюки, мій Бен побілів від почутого! »- зі сміхом згадує Еліза.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Втім, чоловік і жінка швидко взяли себе в руки. Вони з натхненням чекали поповнення і докладно описували всі свої почуття в блозі.

«Через повторну вагітність я не так багато приділяла часу своїй Чарлі, як того хотілося б. Фактично її виховував мій чоловік Бен », – написала Еліза в одному з постів.

У грудні на світ з’явилися двоє прекрасних хлопчиків-близнюків. Тепер будь-яка прогулянка з дітьми стає для Елізи і Бена справжньою подією. Але подружжя не сумує і радіє життю кожен день!

Дивлячись на фотографії родини Кербі, ловиш себе на думці, що це страшенно приємно – мати багато діточок. І якщо ці знімки теж піднімають тобі настрій, поділися ними з друзями.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...