facebook

Мільйонер, який живе у тещі. Шикарні хороми Гройсмана шокували українців. Такої розкоші вам за все життя не бачити

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман на своєму посту був втягнутий в ряд політичних скандалів, передає Корупція.Інфо.

Так, з 14 квітня 2016 року Гройсман очолив уряд. А вже в листопаді за даними соціологічного центру «Софія» 71% українців негативно оценівали роботу Гройсмана на посаді прем’єра.

Станом на серпень 2017 року на порталі «Слово і діло» зареєстровано 365 обіцянок Гройсмана. З них він виконали 202, а не виконав – 89, 74 – «в процесі». Загальний рівень відповідальності політика становить 55%.

Відзначимо, що поки в країні йде війна, Гройсман спрощує себе процес отримання відпустки. Так, постановою від №14 від 16 січня 2017 року було змінено регламент уряду, згідно з яким відпустку прем’єр-міністра оформлявся розпорядженням Кабмін. Тепер Гройсман сам вирішує, коли йому йти у відпустку. Цим правом він незабаром і скористався, призначив себе відпустку в свій День народження на 20 січня.

Відзначимо, що напередодні 19 січня в Києві була напружена ситуація: що сталося зіткнення Нацгвардії з активістами організацій «ОУН», «Правий сектор» і «Білий молот». Тоді на перетині Паркової алеї та вулиці Грушевського йдуть колоною члени націоналістичних організацій почали посеред дороги поливати бензином автомобільні покришки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Це не єдиний скандал, Який супроводжував чинний уряд. Так, в березні 2017 року сталася словесна перепалка між Гройсманом та головою НАПКА Наталією Корчак. Прем’єр звинуватила Корчак в проблемі з доступом до електронних декларації чиновників.

«Ось є дзеркало, станьте біля нього і кричите на себе! Ви недолуга і бездіяльна », – заявивши Гройсман і запропонував Корчак піти у відставку.

 

Також в січні 2017 року на засіданні Кабміну стався конфлікт між міністром інфраструктури Володимиром Омеляном і колишнім главою «Укрзалізниці» Войцехом Балчуном. Міністр розкритикував Балчуна за неефективність роботи, але на його захист став Гройсман.

«Міністр не може дозволяти собі особистих відносин щодо підлеглих. Може, це треба в апараті міністра чварами займатися, а в уряді цим займатися не потрібно, потрібно гідно себе вести », – заявив Омеляну Гройсман.

Одним з останніх скандалів серед міністрів Гройсмана стало висловлювання глави Міністерства соцполітики Андрія Реви, який заявив, що українці занадто багато їдять.

«Німці інакше їдять, у них раціон інший. Ціни в Україні та Німеччині приблизно однакові, але німці їдять менше – така культура їжі », – повідомив Рева.

Після такого неоднозначного висловлювання в мережі піднялася хвиля обурення. Однак, за запевненнями експертів, Реве не грозить втрата міністерського портфеля, адже він особистий протеже Гройсмана.

При цьому сам Гройсман відмінно влаштувався в Києві. Разом з сім’єю він проживає в одному з найпрестижніших житлових комплексів столиці – «Новопечерські Липки». Однак, квартири у власності міністра там немає. Елітні апартаменти оформлені на його тещу-пенсіонерку, з’ясували журналісти програми «Схеми».

При цьому сама тещі Гройсмана проживе в селі Агрономічне у Вінницькій області. За словами самого прем’єра теща сама купила елітну нерухомість в столичному житловому комплексі на Печерську за власні кошти. Уточнимо, що навіть однокімнатна квартира в будинку коштує від 130 тисяч доларів. А ціна за пентхауз може доходити до 2 млн доларів.

Уточнимо, що згідно з декларацією за 2016 року Гройсман отримав дохід 15, 765 млн грн. З яких зарплата склала всього 281 тисяч гривень.

Більшість доходу прем’єра за 2016 рік отримана в результаті відчуження належного йому авто і земельної ділянки, отриманого в результаті поділу ділянки, раніше зазначеної в електронній декларації Гройсмана за 2015 рік. Від зазначених операцій глава уряду отримав 11,130 млн грн.

Але в декларації за 2016 роки не вказано, що Гройсманмо або його дружиною купувалися об’єкти нерухомого майна, рухоме майно і нематеріальні активи, які необхідно декларувати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...