facebook

Біткоїн обійшов PayPal за ринковою капіталізацією

Взявши в минулі вихідні бар’єр в $4000, ціна біткоїна продовжила стрімке сходження і в понеділок, 14 серпня. У певний момент середньозважений курс криптовалюти, за даними Coinmarketcap, досяг $4323.29, а ринкова капіталізація перевищила $70 млрд.

Останнє досягнення примітне і тим, що таким чином біткоїн за цим показником обійшов такого гіганта платіжної індустрії, як PayPal, зазначає CryptoCoinsNews.

На піковому показнику в понеділок капіталізація біткоїна доходила до $70,8 млрд. Ринкова капіталізація PayPal, за даними Yahoo Finance, в той же час оцінюється в $70,18 млрд.

Сьогоднішні події змушують згадати, як лише кілька місяців тому криптовалютний ринок очікував, що станеться так званий “Flippening” – момент, коли капіталізація Ethereum перевищить капіталізацію біткоїна. Цього, однак, так і не сталося, і починаючи з другої половини червня, біткоін знову став йти у відрив.

Тепер можна, мабуть, говорити, про справжній Flippening – біткоїн, нарешті, обійшов не тільки одну з найбільш централізованих процесингових систем в світі, але і платіжну структуру, що вважається прямим антиподом криптовалюти. І хоча певні сумніви щодо того, чи зможе біткоїн закріпитися на досягнутих висотах, як і раніше залишаються, сьогоднішній день може по праву увійти в історію «цифрового золота»

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Станом на 19:00 (Київ / Москва) середньозважений курс біткоїна становив $4289.33, ринкова капіталізація – після невеликого зниження знову на позначці в $70,8 млрд. При цьому сукупна капіталізація криптовалюти становить $138,848 млрд, тобто на біткоїн припадає 50.8%

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...