facebook

Відкриття пам’ятника АТОвцям в Києві: з РФ посипалися істеричні образи

Нещодавно встановлений пам’ятник героям АТО у Києві викликав бурхливу реакцію з боку прислужників Путіна

Зокрема, у Думі вважають, що українські воїни є “шакалами”, а цей монумент “виражає загрозу та закликає до агресивних дій щодо Кремля”. Одну з таких заяв зробив так званий член комітету Держдуми з міжнародних справ Сергій Железняк.

“Вважаю, що подібні неприйнятні дії з боку української влади вимагають жорсткої реакції Росії, свідомої частини міжнародного співтовариства та повинні стати предметом розгляду Ради безпеки ООН”, – зауважив російський політик.

На його переконання, учасники АТО не – воїни, а “шакали”, здатні виявляти силу тільки щодо беззбройних людей.

“Вони – такі ж гнилі та підлі, як їхні кумири-зрадники Бандера та Шухевич, яким нинішній пам’ятник до пари”, – додає посіпака Путіна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, російський депутат зауважив, що цей монумент демонструє “людоїдську та злісну суть” чинної української влади та її “неонацистських шісток-АТОвців”.

“Показово і те, що для пам’ятника обрано не образ воїна-захисника України, який хоч якось спробував би обілити та героїзувати моральних виродків, що бешкетують на Донбасі, а меч, встромлений в карту Росії”, – підкреслює депутат Держдуми.

За його словами, пам’ятник нібито виражає загрозу та закликає до агресивних дій щодо Росії.

Нагадаємо, сьогодні в Києві на перетині проспектів Леся Курбаса та Академіка Корольова з’явився монумент, присвячений українським бійцям. Пам’ятник виконаний у вигляді меча, який символізує перемогу над ворогами України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...