facebook

Донечці було всього лиш 4 роки….Чоловік 10 років гвалтував власних 4-ох дітей. Заява матері шокувала суд

Засуджений відбуватиме покарання в колонії суворого режиму У місті Ленінськ Волгоградської області Росії багатодітного батька засудили до 24 років колонії за сексуальне насильство по відношенню до чотирьох своїх дітей, передає Корупція. Інфо.


Про це йдеться в повідомленні регіонального управління слідчого комітету Росії.
Його визнали винним за сімома епізод насильства над дітьми. “За даними слідства, починаючи з 2006 року засуджений регулярно піддавав сексуальному насильству свою рідну дочку, якій на той момент було всього лише чотири роки”, – йдеться в повідомленні СК. Чоловік поглумився і над іншими дітьми: двома дочками і сином. Їхня мати під час допиту стверджував, що практично завжди перебувала в сусідній кімнаті, але не здогадувалася про те, що відбувається.

Те, що батько роками знущався над дітьми, розкрилося після того, як сам підозрюваний подав заяву в Нібито насильство по відношенню до однієї з дівчаток з боку однокласника. Згодом з’ясувалося, що дівчинка незабаром мала проходить диспансеризацію, під час якої гінеколог б зробив висновок про те, що вона живе статевим життям. Засуджений відбуватиме покарання в колонії суворого режиму. Він повністю визнав свою провину, потерпілі діти також брали участь в допиті і підтвердив його свідчення.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...