facebook

Докатався! На Тернопільщині чоловікові інкримінують одразу дві статті Кримінального кодексу. За що…?

26-річному жителю села Соколів Бучацького району поліцейські інкримінують одразу дві статті Кримінального кодексу – незаконне заволодіння чужим автотранспортом та нанесення тілесних ушкоджень, передае Корупція.Інфо.

 

Зловмисник, будучи у стані алкогольного сп’яніння, сів за кермо чужої легківки, а господаря, який вимагав відшкодування за вирвані дроти із замка запалювання і пошкоджений бампер, добряче віддубасив. У конфліктній ситуації дісталося і сільському голові, проте останній відмовився писати заяву на кривдника.
Як з’ясували поліцейські, нетверезий соколівчанин вийшов з місцевого бару і перед закладом побачив припарковий транспортний засіб. Оскільки автівка не була зачинена – спокійно сів до салону і, вирвавши дроти із замка запалювання, рушив з місця. Через декілька метрів на повороті кермо заблокувалося і передня частина чужих «Жигулів» опинилася в кюветі.

 

Власник, що прибіг на шум, побачивши побитий бампер і вирвані дроти, став вимагати, аби зловмисник компенсував йому збитки. Натомість отримав удар ногою в груди. Нетверезого односельця намагався спам’ятати і сільський голова, але і йому дісталося.
Якщо війт пробачив кривдникові рукоприкладство, то односелець із заявою звернувся до правоохоронців. Розпочато досудове розслідування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...