facebook

В Україні “засвітився” рідкісний автомобіль ручної збірки

51846

В Україні є деякі суперкари, про наявність яких в країні іноді можна дізнатися лише з фото за кордоном. Цей Морган – саме такий випадок. До того, як він засвітився в Мінську, в Україні ніхто його не бачив, хоча він має дніпропетровську реєстрацію.

Унікальний автомобіль, незважаючи на старомодну зовнішність, насправді досить свіжа модель. Morgan 4 – це квінтесенція древніх і новітніх технологій, що робить модель воістину вражаючий і гаряче улюбленої у колекціонерів. Почнемо з того, що машина має дерев’яний каркас, зроблений за технологіями 100-річної давності. А ось під капотом – цілком сучасний двигун з безпосереднім уприскуванням. А саме – Фордовський Duratec GDI 2.0, який дозволяє бадьорого «дідка» набирати першу сотню за 7 з хвостиком секунд.

51847

У Британії початкова ціна такого автомобіля складає 36 000 фунтів (майже 60 тисяч доларів). Але неможливо просто прийти і купити, оскільки в марки замовлення розписані на місяці, а то й на роки вперед, а з огляду на ручний процес складання, британська мануфактура не може собі дозволити масове виробництво конвеєрного типу. Тому середній термін очікування замовлення – 1-1,5 року.

Джерело – http://www.kreschatic.kiev.ua/

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...