facebook

Якщо в вас тече ця група крові – ви щасливчик! І ось, чому

Багато досліджень показали, що одна група крові набагато стійкіша до певних типів захворювань в порівнянні з іншими. Це означає, що люди, які мають цю групу, в більшості випадків живуть довше за всіх у порівнянні з іншими. Мало того, хочеться сказати і про характер цих людей, вони сильніші духом, цілеспрямовані, мужні і постійні. Тобто, вони люблять перемагати і завжди впевнено йдуть до своєї мети.

Але яка ж група крові є найсильнішою і найбільш стійкою до хвороб?

Дослідження, які ведуться ще з початку 20-го століття показали, що I група є не тільки найпоширенішою і найстаршою, але і найсильнішою серед усіх груп крові. Було доведено, що люди, які мають таку группу, більш стійкі до хвороб і мають менший ризик захворювання серцево-судинними захворюваннями, а також інсультів і серцевих нападів, вони рідше страждають від хвороби Альцгеймера, найменше схильні до раку шлунка і передміхурової залози.

Однією з перевірених причин, що підтверджують цю теорію, є той факт, що в I групі вміст молекул викликають згортання крові набагато менше, а інсульти і серцеві напади відбуваються в основному через це. Те, що добре для серця, також добре і для мозку. Численні фактори ризику, які викликають серцево-судинні захворювання, також є факторами ризику виникнення психічних захворювань.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Добре відомо, що високий рівень холестерину і діабет можуть викликати серцево-судинні захворювання і провокувати в зрілому віці хворобу Альцгеймера. Але власникам цієї групи крові, дуже рідко ставлять ці діагнози.

Але є захворювання, до яких ця група схильна більше інших.

Володарі першої групи крові зазвичай мають схильність до алергії, і до порушення згортання крові. Крім цього, такі люди часто страждають захворюваннями, пов’язаними з шлунково-кишковим трактом. Людям з I групою крові необхідно вести активний спосіб життя, займатися фізичними навантаженнями, але при цьому і нормально харчуватися.

Так що якщо в ваших жилах тече I група крові, то вас можна вважати щасливчиком, але все одно будьте уважні до свого здоров’я і бережіть себе.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...