facebook

Порізав як худобу: п’яний м’ясник влаштував жорстоку криваву розправу над двома чоловіками

Вчора, 13 серпня, в місті Узин, під час гулянки в місцевому барі, між трьома знайомими виник конфлікт, який закінчився поножовщиною. В результаті один з потерпілих отримав смертельні рани, інший – в реанімації, передає Корупція.Інфо

Декілька годин знадобилось оперативникам обласної поліції для встановлення та затримання підозрюваного, який напідпитку жорстоко розправився зі своїми знайомими, після чого переховувався від правоохоронців. Наразі йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Розлючений молодик, який раніше працював на скотобійні, оцінив що самотужки не в силі розправитися з кривдниками. Побіг додому та взяв своє знаряддя праці – ніж. Молодшому наніс близько 8-ми колото-різаних ударів у грудну клітку, черевну порожнину та плече. Старшому заподіяв близько 5-ти проникаючих ударів в черевну порожнину.

 

Від отриманих тілесних ушкоджень останній помер. Місцеві жителі знайшли його закривавлене тіло неподалік розважального закладу. Інший потерпілий знаходиться у лікарні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На даний час підозрюваного затримано у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчими відкрито кримінальні провадження за фактом умисного вбивства та замаху на умисне вбивство. Триває досудове розслідування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...