facebook

Мер провчив людей, які залишили сміття в лісі

У Франції в регіоні Пікардія стався інцидент, який засмутив всіх жителів. Під час прогулянки по лісу, насолоджуючись чистим повітрям і природою, чоловік помітив проїжджаючу повз вантажівку.

Все виглядало дуже підозріло. Насторожував той факт, що машина їхала по не проїжджій частині, а по лісу. Раптом вантажівка зупинилася. Чоловік підійшов ближче, щоб подивитися, що відбувається, і був шокований побаченим.

Вантажівка скинула гору сміття прямо в лісі. Ті, хто зробив такий жахливий вчинок, скоріш за все, думали, що їх ніхто не побачить, але їм явно не пощастило. Чоловік був вкрай обурений і повідомив про інцидент в мерію міста.

Для мера Крістофера Дітріха цей випадок став останньою краплею, і він вирішив провчити всіх, хто продовжував забруднювати навколишню природу. Щоб піднести їм урок, мер застосував принцип «повернення». Сміття поверталося на поріг до тих, хто його викидав.

Залишаючи сміття в лісі, люди незабаром знаходили його біля свого будинку. Вони дивувалися і сердилися, коли їм повертали їх сміття, але мер на це відповідав: «Я не роблю нічого протизаконного. Я повертаю майно законним власникам».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Такий радикальний метод мав позитивний результат. Звичайно, не всі припинили забруднювати ліс, але дії мера дозволили скоротити незаконний вивіз сміття на 90%!

Залишається тільки поаплодувати пану меру за рішучість і сміливість!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...