facebook

У Маріуполі 26-річна дівчина організувала продаж українок в секс-рабство в Грецію

У Маріуполі поліція перекрила міжнародний канал торгівлі людьми.

78_main_ukr

Як повідомили в ГУ Національної поліції в Донецькій області, дві жінки – 50-річна мешканка Греції і 26-річна маріупольчанка – планували налагодити канал постачання дівчат до Греції для надання сексуальних послуг.

“Спілкувалися поплічниці за допомогою спеціальних програм швидкої передачі інформації, обговорювали деталі, розробляли план. Мешканка Маріуполя зобов’язалася вмовити дівчат виїхати на заробітки до іншої країни. Головним важелем тиску було складне матеріальне становище кожної з потенційних жертв та своя важка історія життя”, – розповів заступник начальника Маріупольського відділу поліції Сергій Бичін.

Відзначається, що вербувальниця з Маріуполя повинна була отримати по 500 євро за кожну дівчину.

Обидві жінки були затримані поліцією – одна в Маріуполі за місцем роботи, інша знята з повітряного рейсу Бориспіль-Греція. Вилучено гроші, копії документів жертв і техніка, з допомогою якої вони спілкувалися між собою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 149 Торгівля людьми, за що передбачено до 12 років позбавлення волі. Місцева мешканка повністю визнає провину і співпрацює зі слідством, а ось іноземка свою причетність до злочинної операції заперечує. Досудове розслідування триває.

Раніше НВ повідомляло, що в Одеській області прикордонники спільно з поліцією і прокуратурою викрили міжнародний канал торгівлі людьми. Від продажу в сексуальне рабство вдалося врятувати двох дівчат.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...