facebook

Заздрісна однокласниця спотворила дівчинку

Репетиція оркестру закінчилася терміновою шпиталізацією

В одній з британських шкіл любов вчителів закінчилася для учениці трагічно, а всьому виною заздрість однокласниці. 18-річна Емілі Боуен відверто недолюблювала Моллі Янг за красиву зовнішність і успіхи в навчанні, тому вирішила помститися їй, але обрала для цього занадто жорстокий метод.

Декілька разів на тиждень в актовому залі проходили репетиції шкільного оркестру. Емілі, пробравшись туди до початку, залила в футляр з музичному інструментом суперниці засіб, призначений для очищення засмічених труб. Коли Моллі зайшла до зали, то відчула неприємний запах, але їй і в голову не прийшло, що їй загрожує якась небезпека. Коли дівчина відкрила футляр, їй на ноги і живіт пролився кислотний засіб.

Спочатку Моллі перелякалася, коли побачила, як очищувач роз’їдає її колготки, але вже за секунду бідолаха звалилася на підлогу і закричала від дикого болю. Постраждалу терміново відвезли до шпиталю, де їй зробили декілька операцій, проте висновок лікарів невтішний: моторошні шрами і опіки залишаться з дівчиною на все життя.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Весь цей час винуватиця трагедії ховалася в підсобному приміщенні, де її і знайшли за декілька годин після того, що сталося. Незважаючи на те, що Емілі страждає від депресії і хвора на аутизм, їй визнали винною. “Ви повинні розуміти, що в даний час існує реальна громадська тривога і страх перед використанням цієї жахливої ​​субстанції. З великим жалем я дійшов висновку, що нічого, окрім тюремного ув’язнення, недоречно”, – сказала суддя перед тим, як винести вирок Емілі. Дівчина була відправлена ​​до в’язниці на 1 рік і 9 місяців без права будь-яким чином контактувати з Моллі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...