facebook

Філософія хороших і поганих дружин

Хороші дружини виходять тільки з нещасних жінок. Ну, з жінок, серце яких скуте льодом відчуття, що НЕ СКЛАЛОСЯ. Неважливо, що саме, але – не склалося, не вдалося, не вийшло…Спостереження показали, що щаслива жінка безтурботна і безладна. Вона із здивуванням відкриває порожню шафу в надії знайти чисту постільну білизну, потім з не меншим здивуванням натикається на купу невипраної білизни у ванні, що упирається в стелю. І їй смішно від цього.

У будинку у неї вічно веселий розгардіяж, на столі перевернена чашка випитої кави, книга, купа якихось штучок, їй необхідних і посилюючих безлад, із стільця звішується панчішка з мереживним верхом найбільш непристойного кольору (друга втрачена назавжди, але перша її чекатиме вічно).

У будинку щасливої жінки ніколи немає запасів -ні продуктових, ні грошових -, і супутник життя відчуває себе дуже потрібним і важливим, добуваючи усе це і розуміючи, що без нього вона, ніжна і дивовижна, смішна і кучерява, просто пропаде.Він миє, пере, прасує, заробляє  гроші і абсолютно щасливий, тому що ніхто його не примушує і немає внутрішнього розпорядку.Вона не стежить за ним і не хронометрує, тому він трясеться над нею і страшно ревнує, хоча вона практично увесь час ходить по квартирі в піжамі рожевого кольору і мало куди виходить.

Готує вона швидко і смачно, але без фанатизму, і – тому теж – чоловік у неї, як правило, здоровий і бадьорий, сухорлявий і гарячий очима.Усі говорять про неї, що вона ПОГАНА дружина.

У хорошої дружини-хазяйки все як в армії. У будинку чистота. У шафах все пошарово. У антресолях річний запас круп на випадок ядерної війни.У коморі наварено і поскладено за роки зберігання неабиякі варення, грибів й іншого. На лоджії жахливий джбан квашеної капусти і похмурий на вигляд, але заспокійливий за призначенням мішок з картоплею. Грошики вона уміє збирати, і вони завжди у неї є в гаманці. Вона безперервно прасує-миє з таким фанатизмом, що мимоволі здається, що це комусь на зло або щоб забутися. Чоловіка годує багато, жирно і гостро, тому що замучені у банках огірки  повинен хтось з’їсти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому чоловік в’ялий, жирний і начисто позбавлений ініціативи. Жовчного міхура він втрачає шляхом лапароскопії ще до 40. Часто в такому середовищі чоловік не виживає, як мікроб в дистильованій воді. Чи тікає, як тарган з дуже чистої кухні, якщо ще може рухатися.

Вона береже чоловіка, як охоронець, перевіряє його записники й ідентифікує волосинки, зняті з його піджака. У такої не розпестишся! І правильно – чоловік як дитина, вічно тягне до рота всяку гидоту.І зачіска у неї завжди під назвою “голівка в порядку”, а застати її в піжамі не зможе навіть нічна повінь або пожежа. Усі говорять, що вона ВІДМІННА дружина і хазяйка. Над нею спостерігається деяке світіння на зразок німба, а на лобі проявляється напис «Хороша дружина». Немає лиха без добра …

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...