facebook

Новий кліп Макса Барських побив рекорд переглядів гуртів «Гриби» і «Ленінград»

Популярність 27-річного артиста стрімко набирає обертів.
Після того, як Макс випустив пісню «Тумани», вона швидко оселилася в кожному радіо-ефірі – народ полюбив і прийняв юного довготелесого юнака, продюсуванням якого займається режисер Алан Бадоєв.

А ще декілька міцних хітів – «Неверная», «Подруга-ночь», «Глаза-убийцы» і «По Фрейду» – дозволили йому всерйоз претендувати на звання одного з популярних співаків в Україні і ближньому зарубіжжі, і дати надію, що він прийшов в шоу-бізнес надовго.

Минулого четверга вийшов новий кліп Барських на пісню «Моя любов». І, зовсім передбачувано, «бомбанув». За дві доби відео подивилося п’ять мільйонів користувачів! За той же термін відео «Грибів» на «Тает лед» подивилося 4,7 мільйона, а «Экспонат» «Ленінграда» – 3.8 мільйона.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Так що «Моя любов» став абсолютним рекордом на території СНД і всієї Східної Європи останніх років. І до сих пір пісня входить в топ-3 тих, які найбільш переглядаються. А сам сингл стабільно входить у десятку найбільш скачуваних треків iTunes.

Сам Барських не здивований такою популярністю відео:

З дня прем’єри  і по сей день я отримую тисячі думок, відгуків і відчуттів від шанувальників. І справа не в пісні і кліпі. Нам вдалося торкнутися дуже живу тему близьку багатьом!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...