facebook

Надіям на покращення відносин зі США кінець, – Медведєв відреагував на нові санкції

Прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв прокоментував підписання президентом США Дональдом Трампом закону про посилення та розширення санкцій проти РФ.

Про це російський прем’єр ввечері 2 серпня написав у своєму Facebook.

Підписання президентом США нового санкцій закону проти Росії створює кілька наслідків. По-перше, надії на поліпшення наших відносин з новою американською адміністрацією – кінець,
– категорично заявив Медведєв.

За його словами, так Росії була оголошена повноцінна торгова війна.

“По-третє, адміністрація Трампа продемонструвала повне безсилля, найбільш принизливим чином передавши виконавчі повноваження Конгресу. Це змінює розклад сил в політичних колах США”, – переконаний російський прем’єр.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Медведєв припускає, що кінцевою метою таких законів є відсторонення Трампа від влади, а от напружені відносини між Росією та США зберігатимуться десятиліттями.

Водночас російський прем’єр каже, що в чомусь санкції навіть йдуть на користь Росії і переконаний, що після посилення американських санкцій РФ впорається.

Раніше небагатослівно на запровадження США нових антиросійських санкцій відреагували у Путіна.

2 серпня президент США Дональд Трамп підписав закон, який передбачає посилення та розширення санкцій проти Росії. Цей закон також не дозволяє в майбутньому президентові США знімати санкції без згоди Конгресу.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...