facebook

Росія замінює ватажків бойовиків на Донбасі своїми кадровими військовими, – розвідка

Російське командування бойовиків Донбасу здійснює заміну командирів з числа місцевих найманців на кадрових офіцерів РФ. Задля цього ФСБ Росії готує компромати на місцевих ватажків бойовиків.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України

Як з’ясували українські розвідники, представники Південного військового округу (Ростов-на-Дону) збройних сил Росії за результатами перевірок з’єднань і частин першого (Донецьк) та другого (Луганськ) армійських корпусів бойовиків надали звіти російському військовому командуванню. У цих звітах “констатується невідповідність займаним посадам офіцерів ланки “командир батальйону – командир взводу” з числа місцевих найманців за професійними, діловими та морально-психологічними якостями”.

“У зв’язку з цим, рекомендовано здійснити заміну вказаної категорії кадровими офіцерами ЗС РФ”, – зазначили в розвідці.

“З метою підготовки “правового підґрунтя” для реалізації вказаних заходів представниками ФСБ РФ активізовано оперативно-розшукові дії, спрямовані на підготовку компромату на командирів з числа місцевих жителів і проведення превентивних дій з недопущення формування і поширення протестних настроїв серед особового складу, пов’язаних з “кадровими змінами”, – мовиться у повідомленні розвідки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Так, зазначається, що станом на 2 серпня російське окупаційне командування вже усунуло з посад трьох командирів батальйонів бойовиків зі складу 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк), 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) першого армійського корпусу збройних сил Росії.


Розвідка дізналася про кадрові зміни серед бойовиків на Донбасі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...