facebook

Смерть Олега Яковлєва: стало відомо, чому його досі не можуть поховати

Екс-соліст груп “Іванушки International” Олег Яковлєв, який помер ще 29 червня від зупинки серця в одній з московських клінік, досі не похований.

Про це розповіла цивільна дружина Олега Олександра Куцевол, пишуть “РИА Новости”.

“Ми вже місяць займаємося питанням поховання Олега на Ваганьковському кладовищі. Кладовище закрите, для цього потрібно дозвіл уряду Москви. Місце в колумбарії можна придбати, це не проблема. Але нам потрібно невелику ділянку, щоб встановити пам’ятник. До Олега хочуть прийти шанувальники, люди постійно пишуть, запитують, куди можна прийти”, – каже вдова співака.

Дружина Яковлєва сподівається, що питання з похороном вирішиться до того, як пройде 40 днів після смерті Олега. Вона додала, що їй у цьому допомагає співачка Діана Гурцька та її чоловік.

Зараз ми чекаємо відповіді від влади і сподіваємося, що нам допоможуть. З клопотаннями зверталися продюсерський центр Ігоря Матвієнко, народні і заслужені артисти,
– додала вона.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 29 червня 47-річний Яковлєв помер в реанімації, не приходячи до тями. Згодом стало відомо, що екс-учасник відомої російської поп-групи “Іванушки International” помер від зупинки серця.

Яковлєв був учасником “Іванушек International” з 1998 по 2013 рік, після чого покинув групу заради сольної кар’єри.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...