facebook

У Порошенка оприлюднили деталі щодо позбавлення Саакашвілі громадянства

Екс-очільник Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі під час подачі заяви на оформлення українського громадянства подав недостовірну інформацію. Крім того, указ про позбавлення його громадянства оприлюднено не буде.

Нагадаємо, 26 липня Президент України підписав указ про втрату громадянства України Міхеїлом Саакашвілі. Згодом у Міграційній службі підтвердили інформацію щодо позбавлення Саакашвілі громадянства.

У відповіді прес-служби Адімінстрації президента на відповідний запит агенції “Інтерфакс-Україна” пояснюється, через що політика позбавили громадянства.

“За поданням Державної міграційної служби, яка надала переконливі факти про подачу недостовірної інформації під час оформлення заяви, Комісія з питань громадянства при президенті України вирішила підтримати клопотання про припинення громадянства України Міхеїла Саакашвілі та рекомендувала президенту прийняти відповідне рішення”, – наголосили в президентській адміністрації.

Відтак, на основі цих рекомендацій український президент і підписав відповідний указ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Відповідно до законодавства про захист персональних даних цей нормативний акт не підлягає публікації, оскільки містить конфіденційну інформацію, зокрема персональні дані”, – додали в АП.

До слова, раніше нардеп Антон Геращенко переконував, що Саакашвілі позбавили громадянства на підставі пункту про те, що він надав недостовірні дані, зокрема, що стосувались його судимості у Грузії.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...