facebook

Саакашвілі: у президента не вийде законно позбавити мене громадянства

Глава держави міг порушити законодавство, щоб залишити свого конкурента без громадянства.

Лідер “Руху нових сил” та особа у якої відібрали громадянство України Михайло Саакашвілізаявив, що у президента Петра Порошенка не вийде позбавити його української ідентичності.

Про це політик розповів у відеозверненні на своїй сторінці в Facebook.

“Я живу в Україні вже понад 13 років, я брав участь у трьох революціях: революції на граніті та двох майданах! У мене лише одне єдине громадянство – українське і їм не вдасться мене його позбавити!”, – заявив Саакашвілі.
За словами політика, влада хоче змусити його запросити в інших країнах статус біженця, але він цього робити не збирається, оскільки хоче на законних умовах повернутися в Україну.

При цьому Саакашвілі впевнений, що Порошенко їздив з візитом до Грузії для чергового «договірняку» з російським агентом Іванішвілі, а не для налагоджування зв’язків.

Головна причина позбавлення громадянства була пов’язана з отриманням ГПУ нових доказів у справі Саакашвілі. Але політик спростовує всі обвинувачення, оскільки з моменту отримання громадянства України проти нього в Грузії не було порушено жодної справи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Політик зазначив, що 24 липня Порошенко ввів до складу Комісії з отримання громадянства нових людей, які допоможуть йому управляти комісією на власну забаганку.

Також Саакашвілі стверджує, що своїм рішенням Порошенко підписав неминучу поразку нинішньої влади ще до проведення виборів.

“Сьогодні ви, Петре Олексійовичу, переступили межу. Сьогодні вся країна зрозуміла, яка ціна вашим обіцянкам “жити по-новому”. Тепер, напевно, у вас, як і у вашого попередника, з’явиться бажання утримати владу будь-якою ціною. Що ж, можете спробувати, тільки пам’ятайте, в Росії вас не чекають! Українці вже двічі впоралися з цією чумою і не зупиняться, поки не приведуть до влади справжніх нових політиків!”, – заявив політик.
Зазначимо, “Рух нових сил” анонсував на 27 липня о 13:30 віче в Києві на Майдані Незалежності.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...