facebook

У Харкові поліцейські затримали колишнього учасника АТО з гранатою

У харківському метро поліцейські затримали колишнього учасника АТО з гранатою. За цим фактом почалося кримінальне провадження.

ec2fa245de48708191c63b61fffc12691466256613
Новину передає «Преса України».

Затримання здійснив старший лейтенант батальйону поліції особливого призначення. Після роботи лейтенант прямував додому. Будучи вже в метро правоохоронець побачив чоловіка, який перемістив з однієї кишені в іншу якийсь предмет, на вигляд схожий гранату.

Поліцейський пішов за вказаними людиною. Пізніше його затримання відбулося без загроз стороннім громадянам. Допомогли в затриманні співробітники поліцейського батальйону, який охороняє метрополітен. Граната у чоловіка була вилучена.

Потім поліцейські встановили, що 28-річний житель Богодухова, котрого затримали, є колишнім учасником АТО.

За фактом пригоди розпочато кримінальне провадження про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Найсуворіше покарання за статтею – 7 років ув’язнення в місцях позбавлення волі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, очевидці інциденту, який стався  17 червня у Маріуполі, повідомили про справжні причини перестрілки, яка сталась між колишнім військовим та поліцейськими. З очевидцями спілкувався волонтер Мирослав Гай.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...