facebook

Їхали на відпочинок: у авaрії загuнула українська журналістка(фото)

Журналістка Анастасія Рафал їхала в Одесу зі своїми колегами на мікроавтобусі, який знайшла через BlaBlaCar, повідомляє 24 канал.

Doctor with a defibrillator saves life

Про це на своїй сторінці в Facebook написала журналіст і подруга Рафал Валерія Івашкіна, яка разом із загиблою їхала в Одесу.

“Ми зі Стасею Рафал, Катею Шумило і моєю бабусею їхали в Одесу. Веселенький мікроавтобус з BlaBlaCar з жовтими боками і рожевими дисками обіцяв домчати швидко, чуйний водій при виході з машини подавав руку. Півдорогу ми подолали за дві години. Ми вийшли на заправці, поговорили, і сіли назад в мікроавтобус. Сиділи в ряду за водієм: зліва бабуся, посередині я, праворуч Стася. Катя за нею в наступному ряду”, – розповідає журналістка.

Вона додала, що вони спали, коли почули удар. ЇЇ бабуся поруч залишилась неушкодженою. У Каті Шумило була крoвoтеча – розсiчена брова і голова, крoв заливала очі. Її госпiталізували в Любашівському лікарню, де наклали їй шви.

“Розвертаюся направо – а там порожньо. Від удару Стася разом з кріслом вилетіли на дорогу. Я вибігла до Стасі. Вона не реагувала. Я розмовляла з нею, намагалася швидко зрозуміти – де трaвма. З якоїсь машини з’явилася жінка, представилася акушеркою і надала першу допомогу”,– додала Івашкіна.

Валерія додала, що вона з подругами їхали в Одесу відпочивати – планували кататися на водних лижах і потім заїхати до Стасі на дачу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...