facebook

Моїй подрузі 64 роки, і їй заздрить кожен! Ніяких проблем зі шкірою, зморшки практично відсутні!

Кажуть, що краса врятує світ. Але й красу треба рятувати…
Так вже повелося, що мене люблять літні люди різного віку. Бабусі, дідусі в тролейбусах – всі мої, вони хочуть спілкуватися, і я до цього звикла. Поважаю людей у віці, завжди уважно їх слухаю, і не тільки незнайомих пенсіонерів. Можу сказати з гордістю, що у мене є друзі в 2 рази старші за мене.

Безцінний рецепт маски з крохмалю мені розповіла жінка, якою я не втомлюся захоплюватися. На дозвіллі вона розмальовує взуття акриловими фарбами, прикрашаючи його квітами, і робить неймовірні абажури ручної роботи. Ніхто не знає, скільки їй років насправді, таке свіже обличчя рідко зустрінеш навіть серед молоді!

Спробуй ці диво-маски, основним інгредієнтом яких є крохмаль. Навіть після однієї процедури шкіра обличчя підтягнеться і засяє!

Маска для обличчя з крохмалю

Інгредієнти:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

1 ст. л. крохмалю
1 ч. л. солі
1 ч. л. меду
трохи теплого молока
Застосування:

Змішайте всі інгредієнти диво-маски до стану кашки. Нанесіть маску на очищену шкіру обличчя. Потримайте маску 30 хвилин. Акуратно видаліть залишки суміші за допомогою ватного тампона, вмийте обличчя.

Маска з крохмалю і цикорію

Маски з крохмалю підтягують шкіру, тонізують її, активізують внутрішні процеси, які відбуваються в шкірному покриві. Додаткові інгредієнти, які присутні в даних косметичних сумішах, лише підсилюють дію крохмалю!

Інгредієнти:

4 ст. л. крохмалю
4 ст. л. сметани
3 ст. л. цикорію в порошку
Застосування:

Змішайте всі інгредієнти маски до густого стану. Нанесіть маску на очищену шкіру обличчя. Потримайте маску 30 хвилин та змийте водою.

Маска з крохмалю з яєчним білком

Інгредієнти:

1 ст. л. картопляного крохмалю
трохи кип’яченої води
1 яєчний білок
0,5 ч. л. лимонного соку
Застосування:
Змішайте крохмаль з водою до стану пасти. Введіть в крохмальну пасту 1 яєчний білок і трохи лимонного соку. Розмішайте все. Повинна вийти в’язка маса, яку буде зручно наносити на обличчя. Нанесіть маску на очищену шкіру обличчя і залиште на 40 хвилин. Зніміть пасту за допомогою ватного тампона, змоченого в теплій воді.

Маски з крохмалю від зморшок замінять ботокс! Чим раніше ви почнете робити такі масочки, тим краще, не варто чекати появи вікових змін шкіри. Бажаємо вам залишатися такою ж чарівною, обов’язково збережіть та спробуйте ці рецепти, не пошкодуєте!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...