facebook

Сьогоднішній день – Троїцька батьківська субота

Субота перед Днем Святої Трійці називається Троїцька Батьківська Субота – день, коли кожен православний християнин поминає померлих родичів і близьких людей.

13413014_1753106461636822_8758741982343844692_n
Як і в інші батьківські суботи, українці на Троїцьку суботу відвідували кладовища, улаштовували трапези, молилися за померлих. В цей день важливо налаштуватися на серйозний лад, відкласти всю роботу, яка вас відволікає від молитви і роздумів.

 

В цю суботу прийнято прикрашати зеленими рослинами і гілками дерев могили покійних родичів, адже наступні дні свята Трійці в народі називають «Зеленими святами», – пише Влада Литовченко на своїй сторінці Фейсбук.

В суботу перед Днем Святої Трійці настає Троїцька Батьківська Субота – день, коли кожен православний християнин поминає померлих родичів і близьких людей.
Як і в інші батьківські суботи, українці на Троїцьку суботу відвідували кладовища, улаштовували трапези, молилися за померлих. В цей день важливо налаштуватися на серйозний лад, відкласти всю роботу, яка вас відволікає від молитви і роздумів. В цю суботу прийнято прикрашати зеленими рослинами і гілками дерев могили покійних родичів, адже наступні дні свята Трійці в народі називають «Зеленими святами».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...