facebook

А ви вже бачили чоловіка «мами» Вєрки Сердючки? Інна Білоконь показала сім’ю…

Компанію Данилку постійно становила сценічна мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь, яка часто їздити з артистом на відпочинок, не дивлячись на те, що у неї є чоловік — він живе в Полтаві.

За словами Андрія Данилка, коли він вперше побачив Інну, вона йому не сподобалася.

 

— Я її терпіти не міг. Жирна, турецька светр, модний пояс такий, спідниця довга до підлоги, моторошне мелірування. Я думаю, де вони її взяли? Мені треба було з нею грати якусь сценку. Інна не планувала займатися цим, і мама їй говорила: “Інна, головне робота в магазині, — розповів Андрій Данилко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В оточенні артистів подейкують, що судячи з того, скільки часу вона проводить в Києві і в роз’їздах з Данилком, ймовірно, у неї не дуже ладиться сімейна в життя.

Також він зізнався, що у них з Інною Білокінь виключно дружні стосунки.

— У нас дуже ніжні стосунки. Ми можемо удвох залишитися в номері. Але це ж нічого не означає, — підкреслив Андрій Данилко.

За словами зірки, вони можуть без будь-якого сорому поцілуватися на публіці або навіть залишитися на ніч в одному номері, але це зовсім не говорить про те, що між ними є серйозні відносини. Інна Білоконь, яка виконує роль матері Вєрки Сердючки, також підтвердила, що артисти знайомі протягом довгих 22 років і за цей час навчилися міцно цінувати дружбу.

Від знайомих подружжя Білоконь, в Полтаві у них шикарний особняк і бізнес — вони розводять собак (таких порід як хаскі, вівчарки, шпіци) і вирощують яблука, у них є свої сади.

Їхня донька Яна в цьому році закінчила місцевий комерційний технікум і зараз поїхала на навчання до Польщі. Вона — невільна дівчина. Три роки зустрічається з 22-річним Артемом, який в родині Білоконь вже свій. Яна на сторінці в соцмережах хвалиться, як мама розціловує майбутнього зятя. Правда, спільних фото з мамою майже немає — більше з коханим, собаками і модними обновками: туфлі Valentino, сумка Chanel, годинник Michael Kors …
У чоловіка Інни теж собачих знімків більше, ніж з дружиною. Проте в колективі Вєрки Сердючки нам розповіли, що 46-річна Інна вже 25 років в законному шлюбі з Олегом Білоконем (він її ровесник) і свої відносини вони не розривали, а просто не афішують:

«До Києва Інна приїжджає по роботі, а постійно живе в Полтаві з чоловіком. У неї з Андрієм давні дружні стосунки. Чоловік Інни чи не ревнує, якби ревнував, навряд чи б відпускав в такі поїздки. Наскільки я знаю, ніяких скандалів з цього приводу у них не виникало ».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...