facebook

Рівненська волонтер Яна Зінкевич хоче стати студенткою Дніпропетровської медичної академії

На своїй сторінці у Facebook відома госпітальєр Яна Зінкевич написала, що подала документи на навчання до Дніпропетровської медичної академії. До тогож, на нову спеціальність –фізична реабілітація.

«Тому, тримайте за мене кулачки! В мене тепер плюс одна морока на голову до моїх загальних задач по бату, та вихованню маленької дитини! Наступний левел після вступу – це, мабуть, подавати на права», – написала Яна.

Нагадаємо півтора роки тому засновниця батальйону госпітальєрів, котрі рятують життя наших бійців на сході від самого початку окупації, рівнянка Яна Зінкевич разом із побратимами потрапила у ДТП на Дніпропетровщині. Автівка, в якій вони їхали, на слизькій дорозі злетіла у кювет та кілька разів перекинулася. Яна отримала тяжкі травми хребта, перенесла складну реабілітацію та кілька місяців була прикута до ліжка.А потім пересувалася лише на інвалідному візку.

Однак, попри невтішні прогнози лікарів, що вона ніколи не зможе мати дітей, Яна у жовтні 2016-го народила чудову донечку Богдану. А тепер жінка вже й потрохи починає вставати на ноги. До того ж, врешті, вирішила здійснити свою давню мрію – вступити до медичного вишу. Про це вона мріяла ще до війни на Донбасі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...