facebook

В Мережі продають копію паспорта Януковича за 450 євро

В мережі продаються раритети, пов’язані як із екс-президентом Віктором Януковича, так і його опонентами, розповідає strana.ua


Зокрема, в інтернеті є оголошення про продаж завіреної копію паспорта Януковича, пише “КП в Україні”.

На папері видно номер документа, фото, а також синій штамп “Відповідає оригіналу”. Ціна – 450 євро.

Автор у тексті пояснює – товар тільки для колекції. Але звідки взагалі взявся цей папір.

“Це дійсно копія оригіналу. Я її теж одного разу придбав, тільки на інтернет-аукціоні. Коли починалася передвиборна кампанія в президенти за Ющенка, оформлялося юридична справа, звідти ці копії”, – розповів продавець.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також у Києві знайшли не менш оригінальну пропозицію – продавець з Києва на продаж виставив горілку “Так!” 2004 року за 300 доларів. На пляшці з трьох сторін наклейки, що нагадують події Помаранчевої революції. Ось на зображенні махають руками натовпі Юлія Тимошенко з Олександром Морозом і Віктором Ющенком. На іншому – Ющенко з Володимиром Кличком і Русланою, з підписом “Нас не подолати”. Сам автор каже, що йому цю пляшку подарували. Хотів її зберегти, щоб побачили діти, онуки, але все ж вирішив розпрощатися з “раритетом”.

“Це оригінал. Коли Ющенко виграв вибори, випустили 100, максимум 1000 таких пляшок. Їх більше не зустрічав. Цю горілку подарували, потім її залишив у себе. Навіть забув, що вона є, але ось знайшов недавно, – зізнається автор оголошення. – Вона запечатана сургучем, пломба зверху. Ціна така, тому що пляшка одна залишилася. Я б її залишив дітям, онукам, але зараз не той час вже”,- розповів виданню продавець.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...