facebook

У Польщі закінчилися навчання Анаконда-2016 за участю ЛитПолУкрбриг

У п’ятницю, 17 червня, на полігоні Нова Демба у Польщі пройшла церемонія завершення навчань Анаконда-2016, у яких узяли участь майже 1,2 тисячі військовослужбовців і цивільних осіб з 5 країн світу, повідомило Міністерство оборони України.

33_main_ukr

“Два тижні тому, під час відкриття маневрів я озвучив ті навчальні завдання, які нам потрібно було виконати. Сьогодні я з гордістю оголошую, що ми досягли мети військових навчань Анаконда-2016. Ми працювали, навчалися й проживали разом, отримали бажану злагодженість дій і сумісність під час майбутніх операцій”, – цитує сайт Міноборони командира бригади, бригадного генерала Адама Йокса.

До навчань залучались підрозділи ЛитПолУкрбриг, механізованої бригади Збройних сил Угорщини, аеромобільний взвод окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил України, механізований і танковий батальйони Збройних сил Польщі.

Заступник командира ЛитПолУкрбриг полковник Володимир Юданов підкреслив, що навчання проводилися не для того, щоб пропагувати війну, а щоб бути спроможними зберегти мир.

“Під час участі у навчаннях Анаконда-2016 ми довели, що є побратимами по зброї. Напрацьований взаємний досвід ми проаналізуємо й будемо впроваджувати в систему підготовки підрозділів”, – сказав він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 6 червня в Польщі в шостий раз стартували найбільші військові навчання країни Анаконда-2016.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...