facebook

«Орел і Решка» покаже у вихідні пригоди в Індонезії і невідому Прагу

У неділю, 16 липня, о 10:00 на телеканалі «Інтер» в проекті «Орел і решка. Рай і пекло» Леся Никитюк та Регіна Тодоренко вирушать в пекельну Індонезію. У країну вулканів, які можуть в будь-який момент вибухнути і стерти з лиця Землі цілі міста! У цьому випуску телеглядачі дізнаються, хто такі землеїди, як жити біля підніжжя діючого вулкана і що в жодному разі не можна замовляти в індонезійських кафе, що змусило плакати Регіну і яка професія шокувала Лесю. Попереду – найнебезпечніші пригоди! І, як завжди, все вирішить орел чи решка.

А об 11:00 на телеканалі «Інтер» дивіться новий випуск шоу «Орел і решка. Перезавантаження». Антон Птушкін і Настя Івлеєва проведуть вікенд в столиці Чехії – Празі. Минулого разу, в 2013 році, Андрій Бедняков і Леся Никитюк були в цьому місті взимку. Тоді вони побачили готичне, містичне і навіть трохи похмуре місто. Тепер команда «Орла і решки» приїхала сюди навесні, коли Прага стає найбарвистішим, найпривітнішим і найсонячнішим містом Європи. Ведучі не тільки подивляться визначні пам`ятки і архітектуру, а й ознайомляться зі скандальними творами сучасних празьких скульпторів. Побувають на незвичайній екскурсії і дізнаються, як і де живуть в цьому місті бездомні. Випробують найсуворішу розвагу для місцевих багатіїв – катання на справжньому танку. Продегустують найвишуканіші страви традиційної чеської кухні, відвідають анонімний бар і найнезвичнішу празьку пивну – «Віялове Депо». А також відновлять здоров`я цілющими водами найвідомішого чеського курорту Карлові Вари.

О 12:00 в рамках лінійки «Життя по-французьки» «Інтер» покаже пригодницьку комедію «Татусі без шкідливих звичок» (оригінальна назва – On ne choisit pas sa famille). У головних ролях – Крістіан Клав`є, який також виступив режисером фільму, а також Жан Рено, Елена Ногерра і Мюріель Робен.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Алекс хоче удочерити чарівну 5-річну дівчинку Майлі, яка живе в Таїланді. Але за законами цієї країни батьки повинні бути офіційно зареєстрованою подружньою парою. Алекс підбиває свого брата, Сезара Борньолі, автомобільного дилера, що розорився, на аферу: він повинен поїхати з дружиною Алекс – Кім – в Таїланд, вдаючи її чоловіка, щоб забрати звідти дівчинку. Але важко знайти більш несхожих людей, ніж Кім і Сезар. А доктор Луїш, опікун дівчинки, починає підозрювати недобре…

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...