facebook

ДТП на Тернопільщині: п’яний священик збив трьох підлітків

Днями у селі Нападівка Лановецького району на Тернопільщині священик за кермом автомобіля «Ford Transit», їдучи з центру села до райцентру Ланівці, не впорався з керуванням і збив трьох підлітків, які йшли в попутному напрямку зустрічною смугою. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на 20 хвилин.

В результаті аварії у 15-річного Павла діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану потилиці, закритий перелом лівої гомілки, у 16-річного Ігоря теж травми голови, струс і перелом гомілки, а 17-річний Алік має аналогічні травми, але ще й перелом двох ребер. Всі троє зараз у травматології на стаціонарному лікуванні.

Свідки ДТП розповіли, що за кермом автомобіля був місцевий священик, а поліція це підтвердила. Експертиза виявила, що священик був напідпитку. Винуватець події і сам визнав, що випив того дня.

Правоохоронці зазначили, що водій з місця не тікав, намагався допомогти, доки потерпілих не забрала «швидка». Дорога була сухою, зустрічного транспорту, який міг би засліпити фарами, не було.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.1 ст.286 ККУ) відкрито кримінальне провадження.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...