facebook

З Ryanair планують продовжити переговори

Павло Рябікін, генеральний директор аеропорту «Бориспіль», повідомив на сторінці у Facebook про намір продовжити переговори з авіакомпанією Ryanair.

Таке рішення було прийняте після наради з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом. «Прийнято рішення щодо аналізу ситуації з боку НАБУ й Антимонопольного комітету. Зі свого боку запевняю, що готовий до будь-якого виду аудиту, міжнародного, урядового чи міжвідомчого», – зазначається у повідомленні Рябікіна.

Нагадаємо, 11 липня авіаперевізник Ryanair опублікував офіційну заяву, що не здійснюватиме рейсів з України.

Напередодні на прес-брифінгу Павло Рябікін оприлюднив умови, які лоукостер висунув аеропорту «Бориспіль». За словами гендиректора, до переліку вимог входили: безкоштовна аеронавігація, безкоштовні стійки реєстрації, безкоштовні стоянки для таксі, безкоштовні площі для реклами, безкоштовна оренда площ в терміналі, безкоштовна система прийому багажу, безкоштовні офіси для продажу авіаквитків, безкоштовна земля для будівництва готелю, закріплення місць стоянок для літаків, безкоштовні офіси для служби оренди автомобілів, єдина ставка аеропортового збору на пасажира на чотири роки розміром 7,5 доларів, виплата аеропортам 35% із доходів магазинів duty-free, 60-денне кредитування з боку аеропорту.

У свою чергу Ryanair не погодився на умови, що йому запропонували у «Борисполі».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...