facebook

Терорист Гіркін розповів деталі про майбутні дебати з Навальним

Теледебати російського опозиціонера Олексія Навального з колишнім ватажком терористів “ДНР” Ігорем Гіркіним (Стрєлковим) можуть відбудуться наступного тижня. Екс-ватажок бойовиків посилено готується до дискусії.

Про це Гіркін написав на своїй сторінці у “Вконтакте”.

“Отже, дебати будуть. Коли – поки точно не відомо – сьогодні тільки почали попередні переговори. Найімовірніше – наступний тиждень. Хоча б тому, що мені необхідно бути присутнім на роботі в будні, а до дебатів непогано б все-таки підготуватися…”, – написав екс-ватажок бойовиків.

Гіркін також висловив переконання, що дебати будуть корисними, яким би не був їхній результат. Водночас екс-ватажок терористів визнав силу свого опонента.

“Вважаю, що дебати будуть для мене дуже непростими – “шапкою закидати” суперника вже точно не вийде”, – зазначив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Однак вони будуть корисні в будь-якому випадку. Тому що після 17 років “путінської епохи” зустрінуться на “рингу”, в прямому зіткненні розуму та ідей “живі” політичні опоненти, які користуються серйозною суспільною підтримкою і авторитетом, а не продажні повії-симулякри, які відіграють строго відведені ролі в жорстко режисованій виставі маріонеток”, – мовиться у повідомленні Гіркіна.


Гіркін готується до дебатів з Навальним

Нагадаємо, раніше російський опозиційний політик Олексій Навальний погодився провести дебати з колишнім “міністром оборони “ДНР” та головним ідеологом проекту “Новоросія” Ігорем Стрєлковим-Гіркіним.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...