facebook

“Укрзалізниця” платитиме гроші залізничникам, які працюють на сепаратистів

Працівникам, які перейшли з ДП “Донецька залізниця” до регіональної філії “Укрзалізниці” “Донецька залізниця”, почали виплачувати заборгованість із заробітної плати. Це стосується й тих, хто працює на окупованих територіях

464528

Як повідомляє Depo.ua, вже погашено частину заборгованості 8 працівникам регіональної філії – виплачено по одному посадовому окладу. Загалом уже до регіональної філії перейшло на роботу більше 20 колишніх працівників ДП “Донецька залізниця”, їм теж незабаром почнуть повертати заборговані кошти.

У прес-службі зазначили, що працівники отримуватимуть кошти навіть якщо вони перебувають на окупованій території.

Там зазначили, що наразі розроблений алгоритм погашення заборгованості із заробітної плати працівникам, які перейшли з ДП “Донецька залізниця” до регіональної філії. Кошти повертатиме регіональна філія “Донецька залізниця” лише після переведення до неї працівників на роботу. Заборгованість із заробітної плати виплачуватиметься щомісячними платежами в розмірі одного посадового окладу до повного її погашення.

Сума заборгованості з виплати зарплати кожному переведеному працівнику, яка підлягає погашенню, визначається згідно з довідкою про заборгованість, передавальними відомостями щодо заборгованості та підтверджується передавальними актами заборгованості з виплати заробітної плати та податків до бюджету.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Такий алгоритм погашення заборгованості із зарплати працівникам ДП “Донецька залізниця”, які переводяться до регіональної філії, було погоджено на спільних нарадах Міністерства інфраструктури України, СБУ, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України і ПАТ “Укрзалізниця”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...