facebook

Результат розмови Трампа і Путіна про Україну

Президент Російської Федерації Володимир Путін і президент США Дональд Трамп домовилися створити “канал зв’язку” по Україні, розповідає vesti-ua.


Про це повідомив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, розповідаючи про результат зустрічі президентів, повідомляє російський журналіст Дмитро Смирнов в Twitter.

“Путін і Трамп домовилися створити канал зв’язку Росія-США для впливу на Україну у виконанні Мінська-2”, – заявив Лавров.

Також Лавров додав, що на зустрічі Трамп розповів Путіну про призначення в США спеціального представника по Україні, який повинен допомогти в рішенні ситуації в Україні.

“Домовлено створити канал між представником Російської Федерації і представником Сполучених Штатів для того, щоб використовувати цю можливість, можливості, які є у США для просування врегулювання на основі мінських домовленостей з урахуванням і спираючись на той потенціал, який закладений в Контактної групи і в нормандському форматі “, – пояснив керівник російського МЗС.

Крім того, за словами Путіна, на зустрічі з Трампом обговорювалася ситуація в Україні, в Сирії, боротьба з тероризмом та кіберзлочинністю, а також кібербезпека, передає ТАСС.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У мене була дуже тривала бесіда з президентом Сполучених Штатів. Накопичилося багато питань – там і Україна, і Сирія, і інші проблеми, деякі двосторонні питання. Ми знову повернулися до питань боротьби з тероризмом, кібербезпеки”, – сказав Путін.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...